خودرویی که در یک تصادف، بدنه آن دچار مشکل یا تغییر شکل شدهاست، دیگر از ایمنی و استحکام اولیه برخوردار نیست مگر اینکه بخش معیوب بهطور کامل تعویض، نه تعمیر گردد. کارشناسی بدنه خودرو خود شامل سه بخش میشود:
در نحوه کارشناسی خودرو باید بخشهای زیادی را درنظر داشت که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
کارشناسی این بخش به دلیل حساسیت بالا باید حتماً توسط کارشناسان مجرب انجام پذیرد و هیچگاه خود یا بستگان ناآشنا با شاسی، مبادرت به کارشناسی این بخش نکنید.
کارشناس طبق زمان بندی اعلام شده در محل حضور پیدا کردند و به دقت و ظرافت بدنه و فنی ماشین بررسی شد و با خیال راحت معامله انجام شد و خیلی خوشحال شدم که در آخر کارشناسی یک نسخه قرارداد خام برای معامله ماشین در اختیارمون گذاشتن.
اگر میزان خسارت و ضربه وارده به یک قسمت از ماشین بیش از حد باشد باید آن قسمت را تعویض نمود که البته این موضوع، با کاهش شدید قیمت خودرو نیز همراه است.
این دوره مزایای بسیار زیادی دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
اگر قصد خرید خودرو دست دوم داشتید بهتر است ابتدا درخواست کارشناس خودرو دهید و بعد با بررسی ها او خرید خود را انجام دهید.
همراه مکانیک در تمام این سالها، برای محقق کردن شعار خود، تلاش کرده است تا در تمام مراحل خرید و فروش خودرو، ازجمله کارشناسی خودرو و کمک به محاسبه قیمت روز خودرو کارکرده، در کنار شما باشد.
اگر دنبال خرید خودروی دست دوم یا صفر هستید برای اطمینان از سلامت خودرویتان باید از کارشناسی تخصصی خودرو استفاده کنید.لطفا دقت فرمایید که این موضوع هیچ ارتباطی با معاینه فنی خودرو نداشته و راه و هدف جداگانهای دارند.
جهت آشنایی با نحوه ترجمه مدارک جهاد دانشگاهی صنعتی شریف به این لینک مراجعه کنید.
حتما مقاله مزایای کارشناسی خودرو در اقای تست را دنبال کنید تا از خدماتی که توسط کارشناسان ما به شما ارئه میشود مطلع شوید.
کارشناسی خودرو در حین خرید از هر چیزی که حتی فکرش را هم بکنید واجب تر است. کارشناس ماشین
همچنین بنا به ادعای عباس آخوندی وزیر کارشناس خودرو راه و شهرسازی در زمان پیروزی انقلاب یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو وجود داشتهاست که الان به ۱۷ میلیون خودرو رسیده و پیشبینی شدهاست در دو دهه آینده تعداد خودروها به ۵۰ میلیون دستگاه برسد
تولید و واردات خودرو در ایران با رشد چشمگیری روبرو شدهاست. در سال ۲۰۱۴ در بین کشورهای خودروساز جهان، ایران رتبه هجدهم را به خود اختصاص داد. چین با تولید ۲۳میلیون و ۷۲۲هزار دستگاه بزرگترین خودروساز جهان در این سال بودهاست و آمریکا با ۱۱ میلیون و ۶۶۰ هزار دستگاه در رتبه دوم و ژاپن با ۹ هزار و ۷۷۴ هزار دستگاه در رتبه سوم قرار گرفتهاند